FUSIES & OVERNAMES

Geen doel op zich, maar een middel voor een betere toekomst

Een fusie of overname is nooit een doel op zich, maar een middel voor een betere toekomst voor de betrokken ondernemers en organisaties. Inter Actus houdt daarom in alle adviezen rekening met hoe de situatie er na de fusie of overname voor alle belanghebbenden uit komt te zien. Juist bij een verkooptraject streven we jouw doelen na en gaan we voor resultaat!

Wanneer kom je bij ons terecht?

Bijvoorbeeld als je nadenkt over de koop van een onderneming, verkoop van (aandelen in) jouw bedrijf, of als je iemand nodig hebt om te spiegelen over het vinden van de juiste opvolger. Of je wil fuseren met een ander bedrijf en je wil advies. Dit zijn allemaal redenen om bij ons aan te kloppen. Het is belangrijk dat je dit onmiddellijk doet, zodra je over deze mogelijkheden nadenkt. Dan kunnen wij je namelijk vanaf de eerste stap van gedegen advies voorzien, zodat de weg naar het doel het snelst en efficiëntst verloopt en er geen stappen worden overgeslagen.

'Een goede begeleiding is essentieel bij een fusie of overname traject'

Amaya Garmendia

Waar helpen wij je bij?

Om die fusie, overname, bedrijfsopvolging of -splitsing op een manier te laten verlopen waardoor iedere belanghebbende er beter uitkomt. We helpen je bij het verkrijgen van een eventuele (her)financiering, we doen een ondernemingswaardering of helpen je indien nodig met conflictmanagement. Wij weten dat een fusie meer is dan ‘het regelen van het papierwerk bij de notaris’. Ons doel: het opzetten van de geschikte vorm met de juiste mensen en met goede afspraken, zodat er post-fusie een stevige en toekomstbestendige fundering staat voor (de nieuwe vorm van) het bedrijf en de betrokken ondernemer(s).

Plan een kosteloos intake gesprek in!

Natuurlijk komt er ontzettend veel kijken bij een fusie en/of overname. Bovendien weten we dat geen situatie hetzelfde is. Ieder bedrijf en iedere ondernemer is uniek en vereist een andere aanpak. Om te bepalen of wij je goed kunnen helpen, kun je bij Inter Actus vrijblijvend een intake gesprek doen. Wil je erachter komen of we je kunnen helpen? Laat het ons weten. En geen zorgen, er zijn geen kosten of voorwaarden aan verbonden.

Uw onderneming is meer
waard dan u denkt

Doe nu de gratis scan en ontvang binnen 2 werkdagen de rapportage!

Expertises van Inter Actus gerelateerd aan
Fusies & Overnames

Conflictmanagement

Post-fusie integratie

Ondernemingswaardering

Value based management (waardecreatie)