FUSIES & OVERNAMES

Geen doel op zich, maar een middel voor een betere toekomst

Fusies en overnames zijn de snelst groeiende activiteiten binnen Inter Actus. Deze snelle groei heeft ongetwijfeld te maken met onze werkwijze die voortkomt uit de visie dat een fusie of overname geen doel maar een middel is. Een middel om een betere toekomst voor de betrokken ondernemers en organisaties te realiseren.

In welke situaties leveren wij de meeste toegevoegde waarde?

Bijvoorbeeld als je nadenkt over de koop van een onderneming, de verkoop van (aandelen in) jouw bedrijf, of als je iemand nodig hebt om te spiegelen over het vinden van de juiste opvolger. Ook indien je wil fuseren met een ander bedrijf en hierover advies wil hebben, kunnen we veel voor je betekenen. Wanneer je over één van deze zaken nadenkt, nodigen we je uit om op korte termijn een afspraak met ons te maken. Des te eerder wij je kunnen adviseren, des te meer keuzevrijheid je hebt en des te efficiënter de weg naar jouw doel kan worden afgelegd.

'Een goede begeleiding is essentieel bij een fusie of overname traject'

Amaya Garmendia

Waar begeleiden wij je bij?

Met het op een dusdanige laten verlopen van de fusie, overname, verkoop, bedrijfs-, opvolging of splitsing dat iedere belanghebbende er voordeel van heeft. We helpen je bij het verkrijgen van een eventuele (her)financiering, we waarderen je onderneming of helpen je indien nodig met het managen van conflicten. Wij weten dat een fusie meer is dan ‘het regelen van het papierwerk bij de notaris’. Het is ons doel om een geschikt uitganspunt voor de postfusie of overnamefase te realiseren zodat er een stevige en toekomstbestendige fundering staat voor de toekomstige organisatie en de betrokken ondernemer(s).

Plan een kosteloos intake gesprek in!

Natuurlijk komt er ontzettend veel kijken bij een fusie en/of overname. Om inzicht te krijgen in de factoren die in jouw situatie een rol spelen en wat de effecten hiervan zijn, bieden we je een vrijblijvend intakegesprek aan. Dit gesprek kan ook bijdragen aan het het bepalen van jouw standpunt in bepaalde keuzes. Aan dit gesprek zijn geen kosten of voorwaarden verbonden.

Uw onderneming is meer
waard dan u denkt

Doe nu de gratis scan en ontvang binnen 2 werkdagen een indicatieve waardering!

Expertises van Inter Actus gerelateerd aan
Fusies & Overnames

Conflictmanagement

Post-fusie integratie

Ondernemingswaardering

Value based management (waardecreatie)