Hersteltrajecten

Soms is een stap terug de enige stap vooruit

Het liefst ga je als ondernemer ‘recht-zo-die-gaat’ op je doelen af, maar ‘rechtdoor’ is niet vanzelfsprekend de beste koers voor je bedrijf. Ondernemingen hebben met veel interne-, en omgevingsfactoren te maken. Toenemende concurrentie, groot verloop binnen je organisatie, teruglopende resultaten en financiële druk kunnen ertoe leiden dat het nodig is om een hersteltraject in te gaan. Even een stap terug, om vervolgens weer gezonde stappen vooruit te kunnen zetten.

Wanneer kom je bij ons terecht?

Toenemende liquiditeitsdruk, verliesfinanciering en een bank die overgaat tot bijzonder beheer, deze voorbeelden kunnen leiden tot de noodzaak van een hersteltraject. Wat de reden ook is, op het moment dat jij bang bent dat de gevolgen van keuzes en omstandigheden nadelige consequenties voor je organisatie hebben, is het verstandig om bij ons aan te kloppen. Hoe eerder hoe beter, aangezien tijd in deze situaties vaak een grote rol speelt.

'Wacht niet tot het 5 voor 12 is!'

Misha Ling

Waar helpen wij je bij?

Als ondernemer ben je vaak druk met ondernemen in de breedste zin van het woord. Die waan van de dag, in combinatie met een blinde vlek voor bepaalde knelpunten in je eigen onderneming kan ervoor zorgen dat het moeilijk is om te beoordelen wat er kan (of moet) veranderen binnen je onderneming. Wij kunnen met een frisse blik bepalen welke strategische, organisatorische, juridische en/of financiële stappen er genomen moeten worden om jouw bedrijf weer op de rit te krijgen.

Meer weten, plan een kosteloos intakegesprek in.

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Iedere ondernemer en diens uitdagingen en doelen zijn uniek. Om goed in te kunnen schatten of wij je kunnen helpen met behulp van een hersteltraject kun je bij Inter Actus vrijblijvend een intake gesprek doen. Wil je erachter komen of we je kunnen helpen? Laat het ons weten. En geen zorgen, er zijn geen kosten of andere voorwaarden aan verbonden.

Expertises van Inter Actus gerelateerd aan Hersteltrajecten

Reorganisaties

Compliancy

Crisismanagement

Faillissementsbegeleiding & doorstarten

Riskadvisory