Vallei Auto Groep

Vallei Auto Groep is een middelgrote dealerholding met eigen lease-, verhuur- en schadeherstelbedrijf. Met bijna 250 medewerkers werken we dagelijks aan het verbeteren van de medewerkers-, klanten- en financiële tevredenheid.

De financiële resultaten liepen terug en we merkten dat we te weinig grip hadden binnen onze organisatie. Om een objectief beeld te krijgen hebben Inter Actus gevraagd te inventariseren en te komen met een mogelijke oplossingrichting.

Joost de Wind en Klaas-Jan Klatten hebben ons vanaf de eerste vraag tot en met de structurele borging begeleid. Simpele, concrete periodieke rapportage in combinatie met een advies over de overlegstructuren en vastleggingen. Dit alles vanuit de theorie, maar op zeer praktische wijze vorm gegeven. Kortom, onderbouwd praktisch bruikbaar zonder poespas. In een vrij korte periode hebben we, samen met Klaas-Jan onze leidinggevenden geholpen op re- en pro-actieve wijze met deze cijfers samen met de medewerkers doel- en resultaatgericht te werken.

De inzet van Inter Actus heeft ons, naast vernieuwde inzichten, geholpen om verder te bouwen aan ons bedrijf. Van de ondersteuning in de ontwikkeling op het gebied van cijferrapportages die relevant zijn in de operatie tot aan de indivuele coaching hoe deze optimaal in te kunnen zetten in de dagelijkse praktijk hebben ons echt een duw in de goede richting gegeven. De betrokkenheid van zowel Joost als Klaas-Jan maakt dat het voelt of ze echt onderdeel van jouw bedrijf zijn. En toch houden ze de objectieve spiegel soms keihard voor. En dat is wat echt af en toe nodig is, denken wij.