Vallei Auto Groep
Autodealer

Vallei Auto Groep

De Vallei Auto Groep is de afgelopen jaren gegroeid in volume en in professionaliteit. Vanuit 11 vestigingen in de regio Veenendaal, Arnhem en Nijmegen verzorgt Vallei Auto groep vertrouwde én vernieuwende mobiliteitsproducten en -diensten; zoals leasing, verhuur, schadeherstel en de verkoop en onderhoud van elektrische fietsen.

In de loop der jaren heeft Inter Actus op verschillende gebieden samengewerkt aan de groei en verdere professionalisering van Vallei Auto Groep. De meest recente activiteiten kwamen voort uit de overname van Auto Groep Zijm (regio Arnhem en Nijmegen) door Vallei Auto Groep in 2021. Inter Actus heeft hierbij de onderhandelingen gevoerd met Zijm en de overnametransactie begeleid. Vervolgens werkten we mee aan de overname van een tweewieler specialist.

Om de 11 dealerbedrijf vestigingen te laten functioneren als één nieuwe organisatie hebben we de integratie van beide organisaties begeleid. Onderdeel van onze activiteiten is het opleiden van leidinggevende medewerkers en het vergroten van de effectiviteit van teams, zodat ze op de juiste manier invulling kunnen geven aan hun rol.

Wij zijn erg trots op onze bijdrage aan het succes van Vallei Auto Groep.