Inter Actus is al meer dan 30 jaar succesvol in de markt van financieel advies. Onze ervaring heeft ons geleerd dat veel ondernemers geïnteresseerd zijn in de waarde van hun onderneming. De waardering van hun onderneming, en het waarderingsproces, is voor ondernemers ondoorzichtig en onduidelijk. Wij hebben daarom een training opgesteld waarin je kennis opdoet van ondernemerswaardering en het fusie en overname proces. In de training ga je zelf aan de slag gaan met de materie zodat je snel inzicht krijgt in waarderen en het proces van het kopen of verkopen van een onderneming.

De training is dus interactief en na het afronden van de training ben je in staat om een indicatieve waardering van je onderneming op te stellen waardoor je een betere gesprekspartner bent bij de verkoop of aankoop van een onderneming.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • Waarderingsmethoden
 • Dealstructurering en financiering
 • Due diligence-processen
 • Juridische en regelgevende aspecten

Voor wie?

Deze training is op maat gemaakt voor ondernemers die betrokken zijn (of gaan worden) bij fusies en overnames.

   Trainingsoverzicht:

  Data                       :               2 september; 16 september; en 30 september

  Tijd                         :               9:00 – 17:00 uur

  Locatie                   :               Kantoor Inter Actus ‘s-Hertogenbosch

  Investering €2.000 (excl. btw) per deelnemer

   Waarom deelnemen?

  Deze intensieve training van 3 dagen biedt een diepgaand inzicht in het fusie en overname proces, met een bijzondere focus op waardebepaling.

  De sessies zullen worden geleid door experts met een bewezen staat van dienst in de industrie en zullen een mix zijn van theoretische inzichten, praktijkvoorbeelden en interactieve casestudies.

   Praktische details:

  • Lunch en koffiepauzes zijn inbegrepen
  • Certificaat van deelname wordt verstrekt
  • Maximaal 10 plaatsen beschikbaar om een interactieve leeromgeving te waarborgen
  • Inschrijven van grotere groepen is mogelijk, alternatieve trainingsdata worden in dit geval in overleg vastgesteld

  Mocht je verdere vragen hebben of meer informatie wensen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de programmamanager van deze training.

  Wij hopen van harte dat je de gelegenheid zal aangrijpen om deel te nemen aan deze exclusieve training. Uw aanwezigheid zal ongetwijfeld bijdragen aan het succes van het programma. 

  Inschrijven kan door contact op te nemen met Soufian El Messaoudi, programmamanager van deze training:

  06-40720620

  trainingen@interactus.nl

   Andere blogs

   De Automotive Specialist

   De Automotive Specialist

   Inter Actus is al meer dan 30 jaar betrokken bij de overnames in de Automotive sector. De afgelopen jaren lijken de ontwikkelingen in de branche in een stroomversnelling te raken en wordt er veel geschreven over de dynamiek in deze branche. Ook zet de schaalvergroting...

   Lees meer
   2023 mooi afgesloten en een goede start van 2024

   2023 mooi afgesloten en een goede start van 2024

   2023 is een veelbewogen jaar geweest waarin wij veel en vooral mooie projecten hebben mogen doen met en voor onze relaties. Onderstaand een overzicht van deze projecten. We hebben het jaar afgesloten met een aantal projecten die in 2023 zijn gestart en...

   Lees meer
   Ratio analyse helpt bij het ondernemen

   Ratio analyse helpt bij het ondernemen

   Grip op de cijfers is geen doel op zich. Wel is het een goede tool naast een degelijke sales- en marketingstrategie en een heldere visie op het gebied van organisatorisch management. Als onderdeel van de financiële analyse zijn er een aantal ratio’s waar wij standaard...

   Lees meer