AutoBinck koopt ACDR

AutoBinck koopt ACDR

ACDR is de auto divisie van de nederlandse AutoBinck Group, een onderneming met een rijke historie in car retail en distributie in binnen- en buitenland. De voortdurende veranderingen in auto retail in Nederland dwingen tot het maken van strategische keuzes, in dat kader kwamen wij in de gelegenheid om de activiteiten van ons dealerbedrijf in Rotterdam te versterken door een overname van een bestaande dealer te realiseren.

Inter Actus heeft voor ons het traject opgepakt in contacten met verkoper en diens adviseurs en is opgetreden namens ACDR om het proces te begeleiden, business plannen op te stellen en te realiseren en uiteindelijk ook de closing voor haar rekening te nemen. Inter Actus droeg zorg voor afstemming met stakeholders en bewaakte de voortgang van de overname.

Voor ons betekende dit de beschikbaarheid te hebben over resources met een enorme brok ervaring die de plannen en de beslissing kwalitatief beter hebben gemaakt. En het betekende dat de eigen organisatie zich kon blijven focussen op de bestaande activiteiten.