Automotive experts

Al meer dan 30 jaar is Inter Actus het adviesbureau voor bedrijfseconomische, financiële- en organisatorische vraagstukken in de autobranche, waardoor we inmiddels het klappen van de zweep in deze branche goed kennen. Hoe kunnen wij jouw organisatie verder helpen? Bekijk alle oplossingen!

Hersteltrajecten

Toenemende concurrentie, groot verloop binnen je organisatie, teruglopende resultaten en financiële druk kunnen ertoe leiden dat het nodig is om een hersteltraject in te gaan.

Fusies & Overnames

Een fusie of overname is nooit een doel op zich, maar een middel voor een betere toekomst voor de betrokken ondernemers en organisaties. Juist bij een verkooptraject streven we jouw doelen na en gaan we voor resultaat!

Organisatie ontwikkeling

Je weet dat jouw organisatie meer potentie heeft maar het lukt niet om dit vermoeden om te zetten in betere resultaten. Inter Actus helpt bij het inventariseren, concretiseren en omzetten van dit potentieel in meetbare resultaten.

Financieringen

Een (her)financiering nodig? Wij helpen je bij het analyseren van de huidige financieringsstructuur, bij het overwegen van financiers, het beoordelen van hun voorwaarden en bij het opstellen van de financieringsaanvraag.

Rendements-verbetering

Ons programma is gebaseerd op onze overtuiging dat iedere organisatie (zonder te reorganiseren) in staat is om een beter rendement te realiseren.

Netwerkontwikkeling

Vanuit onze netwerkontwikkelings-activiteiten begeleiden wij importeurs, dealers en dealerholdings naar een toekomstbestendig netwerk.

Management Rapportage plus

MRPlus is uitermate geschikt voor ondernemers die graag meer diepgang willen in de financiële en non-financiële informatie binnen het bedrijf.

Dashboards | BI

Met Power BI kunnen wij real-time alle gewenste KPI’s op een laagdrempelige, visuele manier weergeven middels een dashboard.