Automotive experts

Al meer dan 30 jaar is Inter Actus het adviesbureau voor bedrijfseconomische, financiële- en organisatorische vraagstukken in de autobranche.
Wij kunnen ook jouw organisatie verder helpen. Lees hier over hoe we dat doen.

Herstel trajecten

Toenemende concurrentie, groot verloop binnen je organisatie, teruglopende resultaten en financiële druk kunnen ertoe leiden dat het nodig is om een hersteltraject in te gaan.

Fusies & Overnames

Een fusie of overname is nooit een doel op zich, maar een middel voor een betere toekomst voor de betrokken ondernemers en organisaties. Juist bij een verkooptraject streven we jouw doelen na en gaan we voor resultaat!

Organisatie ontwikkeling

De visie van Inter Actus op organisatie ontwikkeling is dat “waar mensen samen werken, er ruimte is voor verbetering.”
Deze ‘ruimte voor verbetering’ is aanwezig in de manier waarop de leden van de organisatie met elkaar samenwerken. Door de effectiviteit van deze samenwerking in het systeem van de organisatie te verbeteren, verbetert de gehele organisatie.

Bedrijfswaardering

Een gedegen bedrijfswaardering vormt een goede basis voor het onderhandelingsproces bij een fusie of overname. Maar ook in andere situaties zoals bijvoorbeeld een aandeelhoudersconflict of in geval van een echtscheiding waarbij een onderneming betrokken is, is een bedrijfswaardering onmisbaar.

Rendements verbetering

Ons programma is gebaseerd op onze overtuiging dat iedere organisatie (zonder te reorganiseren) in staat is om een beter rendement te realiseren.

Netwerk ontwikkeling

Vanuit onze netwerkontwikkelings-activiteiten begeleiden wij importeurs, dealers en dealerholdings naar een toekomstbestendig netwerk.

Management Rapportage plus

MRPlus is uitermate geschikt voor ondernemers die graag meer diepgang willen in de financiële en non-financiële informatie binnen het bedrijf.

Dashboards | BI

Met Power BI kunnen wij real-time alle gewenste KPI’s op een laagdrempelige, visuele manier weergeven middels een dashboard.