Blicon
Beveiliging

Blicon Beveiliging

Blicon & Al-Beveiliging is een vooruitstrevend bedrijf en is uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde beveiligingsbedrijven van Nederland. Met een team van 50 beveiligingsspecialisten staan wij dag en nacht voor u klaar. Bovendien beschikken wij over onze eigen meldkamer, wat uniek is in Noord-Brabant. Verder bevindt onze meldkamer zich in hetzelfde gebouw als de service-afdeling en het magazijn. We hebben dus alles onder één dak! 

Elke dag opnieuw gaan we de uitdaging aan: uw veiligheid garanderen, mensen een veilig gevoel geven en alle zorgen uit handen nemen. We kiezen ervoor om steeds persoonlijk in contact te treden met onze potentiële opdrachtgevers. Daarna gaan we samen het traject in vanaf de installatie van het beveiligingssysteem, tot het onderhoud ervan en de opvolging van alarmmeldingen.

Inter Actus heeft op een professionele wijze een management rapportage systeem in onze organisatie geïmplementeerd. Op een deskundige, zorgvuldige wijze is maatwerk geleverd waardoor wij een sprekende rapportage hebben in Power BI. Het dashboard geeft inzichtelijke informatie over de cijfers met KPI’s. Op ieder gewenst moment kunnen wij de data raadplegen, zelfs in de app op onze mobiel, waardoor wij zelfs dagelijks op een adequate wijze sturing kunnen geven aan onze organisatie.
Wij ervaren het contact met Inter Actus als zeer prettig waarbij klantvriendelijkheid altijd de boventoon voert. Inter Actus maakt hun slogan ‘Wij maken ondernemers betere ondernemers’ waar. Dank daarvoor!