VACATURE: JUNIOR CONSULTANT M/V (32/40 uur)

Inter Actus wil het team uitbreiden met een junior consultant fusie- en overnamepraktijk (M&A) Direct reageren? Klik dan op onderstaande knop!

Vacature consultant:

Inter Actus is een adviesbureau dat al meer dan 30 jaar organisaties begeleidt. Ons motto is om ‘van organisaties betere organisaties te maken.’ Het belangrijkste deel van onze werkzaamheden richt zich op bedrijfseconomische en financiële aspecten. Denk hierbij aan activiteiten zoals:

  • Het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen.
  • Het verzorgen van (her)financieringen van ondernemingen.
  • Het begeleiden van faillissementen en doorstarts.
  • Het uitvoeren van ondernemingswaarderingen.
  • Het opstellen van managementinformatie.

Hiernaast werken we samen met onze klanten aan de ontwikkeling van hun organisatie, team en mensen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Postfusie-integratie trajecten bij organisaties.
  • Het initiëren en begeleiden van veranderingen in organisaties.
  • Rendementsverbeteringstrajecten

Deze activiteiten voeren we dagelijks met een team van enthousiaste medewerkers uit in steeds wisselende projecten, met een grote diversiteit en bij verschillende klanten. Ervaring, deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid en drive is wat we zoeken bij onszelf en onze medewerkers.

Inter Actus wil het team uitbreiden met twee junior consultants m/v (40 uur) voor onze financieel- en bedrijfseconomische werkzaamheden waarin de fusie- en overnamepraktijk de snelst groeiende activiteit is. De collega die we zoeken werkt in onze projecten aan het analyseren van financiële data en het ondersteunen van de overige consultants. Wij verwachten een actieve werkhouding en begeleiden in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. De werkzaamheden voer je voornamelijk vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch uit, waarbij je intensief samenwerkt met meer ervaren consultants. Hierdoor leer je onze werkwijze kennen en vergroot je successievelijk je rol in onze projecten.

 

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

De functie van junior consultant vraagt om vasthoudendheid en een flexibele instelling. Kwaliteit en zorgvuldigheid zijn kernwaarden van Inter Actus; dit impliceert dat je nauwkeurig kan werken en integer omgaat met vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat een junior consultant veel zaken moet leren, toch zijn we ervan overtuigd dat wij ook veel van jou kunnen leren. Een positief kritische instelling stellen we daarom erg op prijs.

 

Wat denken wij dat nodig is om succesvol invulling aan deze functie te kunnen geven?

De junior consultant die wij zoeken heeft ten minste een bedrijfseconomische hbo-opleiding gevolgd en beschikt over doorzettingsvermogen en de wil om te leren. Ook ben je flexibel en initiatiefrijk.
Uitgebreide kennis van administratieve processen en boekhoudkundige kennis is erg belangrijk, alsook kennis van MS-office (vooral van Excel) en bij voorkeur Power BI. Hiernaast beschik over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en ben je vasthoudend, flexibel, leergierig, initiatiefrijk, communicatief en representatief. Je bent ambitieus, streeft ernaar jezelf continu te verbeteren en daagt anderen uit dit ook te doen.

 

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en wil je solliciteren naar deze vacature? Stuur dan een e-mail naar kjklatten@interactus.nl. Wij informeren je binnen twee weken over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure. Een online assessment maakt deel uit van deze procedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Email adres

kjklatten@interactus.nl

Telefoon nummer

073-7600750

Adres

Hambakenwetering 8 B, 5231 DC
’s-Hertogenbosch