Pieter en Rianne Kuijsten

Wij hebben meer dan 25 jaar bemiddeld op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Voor zowel particulieren als voor bedrijven zijn wij het loket geweest voor een brede financiële dienstverlening. Sinds 01 juni 2019 is Kuysten Advies & Zekerheid onderdeel van VLC & Partners.

De aanleiding dat wij Inter Actus hebben benaderd is dat wij naast Kuysten Advies & Zekerheid ook mede-eigenaar waren van een volmacht bedrijf die de bevoegdheid (‘volmacht’) heeft namens een of meerdere verzekeraars rechtstreeks op te treden.

Bij de oprichting van het volmacht bedrijf zijn wij met de overige aandeelhouders overeengekomen, dat als een van ons zijn bedrijf verkoopt hij of zij de verplichting heeft om de aandelen aan te bieden. Inter Actus is erin geslaagd dit traject samen met ons op een prettige, professionele wijze te realiseren, waarover wij erg tevreden zijn.

Inter Actus heeft vanaf het 1e gesprek een centrale rol in het gehele proces gehad en heeft de prijs van de aandelen op waarde bepaald. Met persoonlijke aandacht zijn kennis en kunde (financieel en juridisch) toegepast.

Een bedrijfsovername (aandelen overdracht) gaat altijd gepaard met emoties. De kracht is om de emoties, waar we onbewust naar handelen, uit te schakelen. Inter Actus heeft namens ons de emoties op een juiste wijze vertaald, waardoor wij de beste deal hebben gekregen.