M. de Koning
Autobedrijven

M. de Koning autobedrijven

M. de Koning is in 1964 gestart als dorpsgarage in Krimpen aan den IJssel. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi met 5 vestigingen, behalve in Krimpen aan den IJssel ook in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. We zijn inmiddels ook actief in autoleasing- en verhuur, schadeherstel en brandstofverkoop.

We staan voor een ingrijpende verandering in automotive. Dat gaat heel snel. Mede als gevolg van veranderend consumentengedrag ziet retail er binnen 5 jaar anders uit. Daarbij spelen duurzaamheid en digitalisering een belangrijke rol en tegelijk maken we ons op voor electrisch transport. Het is onze ambitie om bestaansrecht voor de lange termijn te creeren hetgeen begint met een strategische orientatie op de toekomst.

Inter Actus heeft ons begeleid met het vorm geven van de strategische orientatie op de toekomst. Door een integraal businessplan op te stellen, waarin de bedrijfsvoering vanuit zowel financieel als organisatorisch oogpunt is benaderd, verkregen wij zicht op toekomstige scenario’s.

In het licht van de meest relevante markttrends hebben we voor al onze activiteiten een evenwichtig plan ontwikkeld voor de komende vijf jaar.