Aytekin Bilgili

Ad interim: Hersteltrajecten | Fusies & Overnames

Aytekin Bilgili

Aytekin Bilgili heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van financieel en niet-financieel risicomanagement, waarvan de laatste jaren in compliancy (juridisch en interne audit). Binnen complexe bedrijfsomgevingen heeft hij met succes diverse projecten afgerond op het gebied van financiering, (private) leasing, nieuwe betalingssystemen, contract- en verandermanagement, en het samenvoegen van backoffice-activiteiten zoals debiteurenbeheer en risicobeheer. Hiernaast heeft Aytekin veel ervaring met hersteltrajecten in organisaties en het begeleiden van ondernemers met faillisementsbegeleiding en doorstarts.

Aytekin combineert grondige vakinhoudelijke kennis met brede ervaring op verschillende afdelingsniveaus. Vanuit deze achtergrond is hij in staat om snel draagvlak te creëren bij fusies, overnames en centralisatie van backoffice-activiteiten. Hij heeft dit eerder succesvol gedaan in zowel de automotive-industrie als bij financiële instellingen.

Sterke punten

  • Professioneel met een no-nonsense benadering;
  • Scherp analytisch en conceptueel vermogen;
  • In staat om draagvlak te creëren en anderen te overtuigen;

  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Een waardevolle sparringpartner bij complexe financiële vraagstukken.

 

 

'Measure what matters!'

Aytekin Bilgili 

Visie Aytekin

“Een gedreven bruggenbouwer met een juiste dosis ambitie en sensitiviteit voor de politieke arena. Zo omschrijven mensen mij vaak. Mens en kwaliteit staan voor mij altijd voorop. Ik ga doelgericht en zelfkritisch te werk, zonder het overzicht te verliezen. Daarbij begeef ik me bij voorkeur op het snijvlak van Finance en Commerce.”