Vera van der Ven

Finance | BI

Vera van der Ven

Vera is een bedrijfseconomisch consultant gespecialiseerd in ontwikkeling, rendementsverbetering en sturing van organisaties. Ze is in staat om complexe financiële informatie om te zetten naar overzichtelijke rapporten, die vervolgens dienen als middel om de organisatie te sturen op basis van cijfers. Haar achtergrond in Economie, Bedrijfseconomie en Strategic Management stelt haar in staat om organisaties op een bredere manier te bekijken dan alleen financieel, en deze inzichten om te zetten in aanpassingen in organisaties.

Naast haar professionele werkzaamheden is Vera actief als vrijwilliger bij de scouting en heeft ze jarenlang training gegeven in de turnsport. Ze is zeer sportief en houdt van zowel fysieke als mentale uitdagingen.

Sterke punten

  • Het ontwikkelen van op maat gemaakte managementrapportages die voldoen aan specifieke behoeften.
  • Analyseren en benchmarken van bedrijfs- en afdelingsresultaten om prestaties te meten en te vergelijken met concurrenten of interne doelen.
  • Pragmatisch advies geven om praktische oplossingen te bieden voor zakelijke uitdagingen.
  • Ondernemers leren om op basis van cijfers te sturen en zo effectieve beslissingen te nemen die de bedrijfsresultaten bevorderen.

'Ik heb een voorliefde voor strategie en bekijk vraagstukken nuchter, maar kritisch'

Vera van der Ven