George Luijkx

Fusies & Overnames

George Luijkx

George is binnen Inter Actus verantwoordelijk voor de fusie- & overnamepraktijk (M&A). Als bedrijfseconoom, register beleggingsanalist (RBA) en Register Valuator (RV) beschikt hij over een gedegen financieel-economische basis. Eerder werkte hij bij Robeco als aandelenanalist en bij Syntrus Achmea en Mirabaud Asset Management in Londen als Portefeuille Manager bedrijfsobligaties. Zijn verdere professionele ontwikkeling heeft George opgedaan bij APG, een van ’s werelds grootste pensioenbeleggers, in de rol van Mandate Researcher.

Een rode draad in de succesvolle carrière van George is het analyseren en adviseren van bedrijven in verschillende sectoren vanuit zowel eigen- als vreemd vermogen perspectief. In zijn rol als Aandelenanalist en Portefeuille Manager richtte hij zich met name op internationale en beursgenoteerde ondernemingen. De kennis en kunde die George in deze functies heeft opgedaan wil hij graag inzetten om ondernemers in het midden- en klein bedrijf bij te staan rondom fusie- en overname trajecten.

Visie George

“Het is mijn passie om ondernemers te begeleiden bij strategische keuzes zoals fusies en overnames, herfinancieringen of het verkoopklaar maken van hun onderneming. Juist op deze momenten kan ik veel waarde toevoegen. Als Manager Fusies & Overnames bij Inter Actus sta ik ondernemers bij in zeer belangrijke momenten in hun leven zoals de aan- of verkoop van een onderneming. Het persoonlijke contact en de intensieve begeleiding in deze fase ervaar ik als betekenisvol. Inter Actus geeft mij de mogelijkheid als zelfstandig ondernemer in een specialistisch team te werken aan het beste eindresultaat voor de klant.”

George is woonachtig in Oosterhout met zijn vrouw en twee kinderen. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met watersporten, wandelen en oldtimers.