VACATURE: Ondernemende adviseurs

Vacature: ondernemende adviseurs:

Inter Actus adviseert, begeleidt en ondersteunt al 30 jaar succesvol organisaties. Van oorsprong is Inter Actus gericht op bedrijfseconomische vraagstukken; in de loop der tijd hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met het daadwerkelijk verbeteren en ontwikkelen van organisaties en medewerkers. Ons motto is om van “organisaties betere organisaties te maken” en dit geldt niet alleen voor de organisaties waarvoor wij werken, maar ook voor de zelfstandige ondernemers die als associate aan Inter Actus zijn verbonden.

Groei jij mee met Inter Actus?

Inter Actus is de afgelopen jaren gegroeid in kwantiteit en professionaliteit, en wil de komende jaren doorgroeien. Om dit te realiseren zoeken wij zelfstandig werkende professionals die als zelfstandig ondernemer hun persoonlijke groei willen verbinden aan de groei van Inter Actus. Inter Actus helpt je hiermee door middel van:

  • Het vermarkten van jouw dienstverlening onder het Inter Actus label;
  • Een uitstekend georganiseerde backoffice die alle ondersteunende werkzaamheden voor jou uitvoert;
  • Een team van enthousiaste en professionele collega’s die je kunnen helpen jouw diensten te ontwikkelen;
  • Ondersteuning op het gebied van ondernemerschap en administratie;
  • Bewezen succesvolle werkmethoden.

Ondernemen binnen Inter Actus is uitdagend en niet voor iedereen weggelegd. Om succesvol te zijn bij Inter Actus is het wenselijk dat je aan de volgende criteria voldoet:

  • Je hebt een opleiding op HBO of academisch niveau afgerond;
  • Je bent ten minste drie jaar aantoonbaar succesvol werkzaam als ondernemer;
  • Je bent inhoudelijk specialist in een branche (inhoudelijk specialisme is noodzakelijk, wij zoeken met nadruk geen trainers of coaches en geen automotive specialisten, dit gezien de samenstelling van ons automotive team);
  • Je denkt in mogelijkheden, bent ambitieus, nuchter en gericht op samenwerking.

Indien je jezelf herkent in deze beschrijving en enthousiast bent over de mogelijkheid een samenwerkingsverband aan te gaan met Inter Actus, maken wij graag kennis met je. Stuur je reactie inclusief motivatie en curriculum vitae naar info@interactus.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.