VACATURE: CONSULTANT M/V (40 uur)

Inter Actus wil het team uitbreiden met een consultant m/v (40 uur) voor onze financieel- en bedrijfseconomische werkzaamheden. Direct reageren? Klik dan op onderstaande knop!

Vacature consultant:

Inter Actus is een adviesbureau dat al 30 jaar organisaties begeleidt. Ons motto is om ‘van organisaties betere organisaties te maken.’ Het belangrijkste deel van onze werkzaamheden richt zich op bedrijfseconomische en financiële aspecten. Denk hierbij aan activiteiten zoals:

  • Het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen.
  • Het verzorgen van (her)financieringen van ondernemingen.
  • Het begeleiden van faillissementen en doorstarts.
  • Het uitvoeren van ondernemingswaarderingen.
  • Het opstellen van managementinformatie.

Hiernaast werken we samen met onze klanten aan de ontwikkeling van hun organisatie, team en mensen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Postfusie-integratie trajecten bij organisaties.
  • Het initiëren en begeleiden van veranderingen in organisaties.

Deze activiteiten voeren we dagelijks met een team van enthousiaste consultants uit in steeds wisselende projecten, met een grote diversiteit en bij verschillende klanten. Ervaring, deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid en drive is wat we zoeken bij onszelf en bij onze mensen.

Inter Actus wil het team uitbreiden met een consultant m/v (40 uur) voor onze financieel- en bedrijfseconomische werkzaamheden. De consultant die we zoeken, werkt in onze projecten onder andere aan het analyseren van financiële data, het automatiseren van boekhoudkundige processen en voert zelfstandig due diligence onderzoeken uit. Deze werkzaamheden voer je vanuit ons kantoor in Waalwijk uit of op locatie bij de klant, waarbij je intensief samenwerkt met ervaren consultants. Hierdoor leer je onze werkwijze kennen en vergroot je successievelijk je rol in onze projecten.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

De functie van consultant vraagt om vasthoudendheid en een flexibele instelling. Kwaliteit en zorgvuldigheid zijn kernwaarden van Inter Actus. Dit impliceert dat je nauwkeurig kan werken en integer omgaat met vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat je als consultant in een nieuwe omgeving zaken moet leren, we zijn er echter van overtuigd dat wij ook van jou kunnen leren. Een positief kritische instelling stellen we daarom erg op prijs.

Wat denken wij dat nodig is om succesvol invulling aan deze functie te kunnen geven?

De consultant die wij zoeken, heeft ten minste een bedrijfseconomische HBO opleiding gevolgd, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Verder ben je analytisch sterk en beschik je over doorzettingsvermogen en de wil om te leren. Ook ben je flexibel en initiatiefrijk.

Uitgebreide kennis van administratieve processen en boekhoudkundige kennis is erg belangrijk, alsook kennis van MS-office (vooral van Excel) en Power BI. Je vindt het leuk om data te verwerken, te analyseren en deze om te zetten in bruikbare (stuur)informatie. Hiernaast beschik je over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en ben je vasthoudend, flexibel, leergierig, initiatiefrijk, communicatief en representatief. Je bent ambitieus, streeft ernaar jezelf continu te verbeteren en daagt anderen uit dit ook te doen.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in deze functieomschrijving en wil je solliciteren naar deze vacature? Stuur dan een e-mail naar de heer Misha Ling (mling@interactus.nl). Wij informeren je binnen twee weken over een eventueel vervolg van de sollicitatieprocedure. Een online assessment maakt deel uit van deze procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.