Inter Actus is al 30 jaar partner voor ondernemers waar het gaat om bedrijfseconomische zaken. In de loop der jaren hebben wij honderden organisaties begeleid met (onder andere) groei, verkoop, fusie of overname, herstel en ontwikkeling. In de achterliggende periode hebben wij zelf ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar we ooit een team professionals waren, zijn we ook een professioneel team geworden. Een professioneel team met twee specialismen: Inter Actus is al 30 jaar partner voor ondernemers waar het gaat om bedrijfseconomische zaken.

In de loop der jaren hebben wij honderden organisaties begeleid met (onder andere) groei, verkoop, fusie of overname, herstel en ontwikkeling. In de achterliggende periode hebben wij zelf ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waar we ooit een team professionals waren, zijn we ook een professioneel team geworden. Een professioneel team met twee specialismen:

• Fusies en overnames,
• Herstel en ontwikkeling.

Voor u betekent dit dat we nog beter in staat zijn ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen zodat we nog meer waarde kunnen toevoegen voor u als ondernemer en uw organisatie. Wij maken graag tijd voor een afspraak waarin u zelf kunt ervaren wat we voor u en uw organisatie kunnen betekenen.