Direct contact

Werkwijze

Inter Actus brengt balans in de strategische, organisatorische en financiële aspecten van uw bedrijf. Zo kunt u optimaal blijven ondernemen. Ieder traject is op maat gemaakt en tijdens de uitvoering neemt Inter Actus u zoveel mogelijk zorg uit handen. Op die manier kunt u zich blijven concentreren op de kernactiviteiten. Dat is waar het bij Inter Actus om draait.

Kostenloos intake gesprek en een doordacht traject

Ieder project begint met een kostenloos intake gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseert Inter Actus uw vraagstuk en brengen we de samenwerkingsmogelijkheden in beeld. Wanneer u voor een bepaalde uitdaging staat, is het verstandig om Inter Actus zo vroeg mogelijk in dit proces te betrekken. Zo bent u in een vroeg stadium in staat om uw mogelijkheden geïnformeerd te beoordelen. Tijdens het project zorgt Inter Actus voor korte lijnen en een pro-actieve betrokken houding. U heeft altijd één vaste contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen.  Wij spreken intern alle lopende projecten met een vaste regelmaat door. Hierdoor kunt u rekenen op maatwerk doordat we alle beschikbare kennis uit ons team van specialisten bundelen en aan u voorleggen.

Onze consultants maken het verschil in de uitvoering en begeleiding door te staan voor de volgende kernwaardes: betrouwbaar, betrokken, resultaatgericht, ondernemend, nuchter en transparant.