VACATURE: Ondernemende Manager fusie- en Overnamepraktijk

Vacature: ondernemende Manager fusie- en overnamepraktijk:

Inter Actus is een adviesbureau dat al ruim 30 jaar bewezen succesvol ondernemers in voornamelijk Nederland helpt betere ondernemers te worden. Een belangrijk deel van onze werkzaamheden richt zich op bedrijfseconomische en financiële aspecten. Denk hierbij aan activiteiten zoals:
  • Het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen;
  • Het verzorgen van (her)financieringen van ondernemingen;
  • Het begeleiden van faillissementen en doorstarts;
  • Het uitvoeren van ondernemingswaarderingen;
  • Het opstellen van managementinformatie.
Ook werken we samen met onze klanten aan de ontwikkeling van hun organisatie, team en mensen. Voorbeelden hiervan zijn:
  • Post-fusie integratie van organisaties;
  • Organisatie due diligence;
  • Rendementsverbeteringstrajecten.
Deze activiteiten voeren we uit met een team van enthousiaste medewerkers in steeds wisselende projecten met een grote diversiteit en bij verschillende klanten. Ervaring, deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid en drive zijn onze kernwaarden.

Groei jij mee met Inter Actus?

Inter Actus is de afgelopen jaren gegroeid in kwantiteit en professionaliteit, en wil de komende jaren doorgroeien. Om dit te realiseren zoeken wij een zelfstandig werkende manager (m/v, 40 uur) voor onze fusie- en overnamepraktijk.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten ondernemerschap, zelfstandigheid en samenwerking. Inter Actus biedt een platform waarin aan alle voorwaarden voor kwantitatieve en kwalitatieve groei wordt voldaan. Door de groei van Inter Actus is het volume van deze activiteiten de afgelopen jaren toegenomen. De manager die wij zoeken denkt in kansen en mogelijkheden.

Wat denken wij dat nodig is om succesvol invulling aan deze functie te kunnen geven?

De functie van manager fusie- en overnamepraktijk vraagt om een gedegen opleiding (Register Valuator) en een aantal jaren relevante werkervaring. Deze achtergrond maakt jou tot een volwaardig gesprekspartner in fusie- en overnametrajecten en tot een professionele vertegenwoordiger van deze discipline. Zoals gezegd werk je als zelfstandig ondernemer binnen Inter Actus; naast inhoud is ondernemerschap daarom cruciaal om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren.  Hiernaast beschik je over uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal en ben je vasthoudend, leergierig, communicatief en representatief. Je bent ambitieus, streeft ernaar jezelf continu te verbeteren en daagt anderen uit dit ook te doen.

Geïnteresseerd?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je solliciteren? Stuur dan een e-mail naar jdwind@interactus.nl. Wij informeren je binnen twee weken over een mogelijk vervolg van de sollicitatieprocedure. Een assessment maakt eventueel deel uit van deze procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.