'Resultaat verbeteren in organisaties is altijd haalbaar, weet ik uit ervaring.'
Direct contact

Rafik Ben Saad

Rafik adviseert en begeleidt organisaties in de automotive bij het realiseren van betere resultaten. De afgelopen jaren werkte hij als consultant, projectmanager en dealer development- & sales manager bij onder meer Mazda Motor Nederland, W&D consultants, Innovam en M. de Koning Autobedrijven. Door zijn bedrijfskundige, commerciële en financiële kennis- en ervaring is Rafik in staat om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te beoordelen. Financiële analyses vertaalt hij via strategische opties naar operationele en commerciële activiteiten die daadwerkelijk bijdragen aan duurzame rendementsverbetering.

Competenties:

  • Resultaat- en actiegerichte automotive professional met een passie voor het in beweging brengen van mensen en organisaties
  • Rendementsverbetering
  • Analyseren en benchmarken van bedrijfs- en afdelingsresultaten
  • Het in kaart brengen van verbeterpotentieel
  • Persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en management
  • Implementatie van management informatiesystemen

 

Visie Rafik:

“Mijn missie is om mensen te helpen om persoonlijk effectiever te worden en daarmee groei en betere resultaten te bereiken. Daarbij is iedereen verantwoordelijk voor zijn of haar eigen succes. Veel is namelijk haalbaar, weet ik uit eigen ervaring. Voorwaarde is wel dat je er zelf in gelooft en er vanuit persoonlijk leiderschap voortdurend aan blijft werken.”

rbensaad@interactus.nl