'Measure what matters!'
Direct contact

Aytekin Bilgili

Aytekin heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van financial en non-financial risk management, waarvan de laatste jaren in compliancy (legal & internal audit). Binnen complexe bedrijfsomgevingen heeft hij al vele projecten op het gebied van financiering, (private) lease, nieuwe betalingssystemen, contract- en verandermanagement en samenvoeging van backoffice activiteiten (debiteuren en risk), succesvol weten af te ronden.

Aytekin heeft een economische achtergrond en affiniteit op het gebied van insolventie(recht). Op zowel vakinhoudelijke zaken als kwesties die in een breder perspectief bekeken dienen te worden, weet hij meerwaarde te leveren. Ook kan hij goed overweg met verschillende afdelingen binnen organisaties en beschikt hij over gedegen (vak)inhoudelijke kennis. Zo maakt Aytekin bij ingewikkelde (financiële) vraagstukken het verschil om draagvlak te creëren bij fusies, overnames en het centraliseren van backoffice activiteiten waar hij directe ervaring heeft in de automotive branche en bij financiële instellingen.

Competenties:

  • Professional met een no-nonsense houding
  • Scherp analytisch & conceptueel vermogen
  • Creëert draagvlak & overtuigt
  • Communicatief sterk
  • Sparringpartner bij complexe (financiële) vraagstukken


Visie Aytekin

“Een gedreven bruggenbouwer met een juiste dosis ambitie en sensitiviteit voor de politieke arena. Zo omschrijven mensen mij vaak. Mens en kwaliteit staan voor mij altijd voorop. Ik ga doelgericht en zelfkritisch te werk, zonder het overzicht te verliezen. Daarbij begeef ik me bij voorkeur op het snijvlak van Finance en Commerce.”

abilgili@interactus.nl