Gratis seminar post-fusie integratie. Meld je aan.

“Er is gescoord in de eerste helft, maar pas in de tweede helft wordt er gewonnen.”

Beste relatie,

Wist u dat vijf jaar na een fusie of overname meer dan de helft van de bedrijven kampt met een negatief bedrijfsresultaat? Dit komt doordat ondernemers bij dergelijke trajecten vooral aandacht hebben voor de financiële transactie. Begrijpelijk, want die transactie op zich is vaak al ingewikkeld genoeg. Maar na 35 jaar begeleiding van bedrijven, weten we bij Inter Actus: de echte ‘winst’ wordt behaald in de integratiefase ná de fusie of overname. Uw medewerkers zijn immers de motor achter uw bedrijf!

Overweegt u een fusie of overname? Of loopt uw organisatie stroef na een eerdere fusie of overname? Kom dan op dinsdag 28 mei aanstaande naar ons interactieve seminar over het succesvol managen van de post-fusie integratie. Het seminar vindt plaats van 10:00 tot 12:00 uur in ons kantoor aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk. Deelname is gratis en je kunt je hier aanmelden.

Dit kunt u tijdens het seminar verwachten:

“All is fair in love and war. And in Mergers and Acquisitions too.”

Net als in relaties en strijd, zijn ook alle stappen die u zet in een fusie- of overnameproces vol van dilemma’s en tegenstrijdige belangen. Met ons seminar helpen wij u hierin de juiste keuzes te maken. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen:
– Hoe en wanneer kondig ik een fusie aan?
– Hoe faseer ik het integratieproces?
– Wat moet ik in de eerste 100 dagen na de overname of fusie doen (en wat niet)?
– Hoe maak ik keuzes in de benoeming van het management?
– Hoe breng ik cultuurverschillen in kaart, hoe ga ik om met deze verschillen en hoe creëer ik een nieuwe bedrijfscultuur?
– Hoe krijg en houd ik controle over de nieuwe organisatie?
– Hoe creëer ik draagvlak onder de medewerkers en andere stakeholders?

Aanvang seminar: 28 mei 2019 om 10:00 uur
Inloop: vanaf 09:30 uur
Parkeren: Rondom het gebouw is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.
Einde seminar: 12:00 uur. Aansluitend op het seminar is er gelegenheid om, onder het genot van koffie en een broodje, na te praten en vragen te stellen.

Aanmelden kan hier

We zien uit naar uw komst!

Anne van Noortwijk & Klaas-Jan Klatten
Team Inter Actus