Marco van Rijswijk

Hersteltrajecten | Financieringen

Marco van Rijswijk

“Door middel van het brengen van structuur, verandert chaos in orde en kunnen wij samen succesvol en met plezier bouwen en professionaliseren.”
Bovenstaande zin schetst de drive en passie van Marco.

Marco is een geduldig en opgewekt persoon, die met een nauwgezette en verantwoordelijke instelling zijn taken oppakt. Hij houdt er van kennis te vergaren en door te geven. Marco pakt taken gestructureerd aan, benadert de zaken objectief, verstandelijk en met logisch inzicht. Daarbij zoekt hij altijd naar verbanden en gaat theoretisch, systematisch en vergelijkend te werk.

De start en basis van zijn werkzame carrière ligt in de accountancy, waarna hij al snel het bankwezen instroomde. Hier heeft hij sinds 1993 ervaring opgedaan in het zakelijke financieringsdomein door commerciële-, management -en riskfuncties in te vullen. Sinds 2010 is restructuring van en bij organisaties die bij financiële instellingen onder zogenaamd intensief of bijzonder beheer behandeling vallen, zijn aandachtsgebied geweest. De sectoren waarin zijn ervaring is opgebouwd zijn; groothandel, transport, bloemen/planten, zuivel, scheepvaart, detachering en financiële instellingen.

Marco: “Vanuit Inter Actus kan ik u nog beter van dienst zijn met het verder brengen van uw organisatie, het realiseren van uw ondernemingsdoelstellingen en het daardoor dus beter maken van uw organisatie!

In de kennis en ervaring op met name restructuring -en financieringsgebied ligt in eerste instantie ook de toegevoegde waarde van mij voor u als ondernemer. Ik ben van mening dat een consultant en interim-manager met bovenstaande eigenschappen en ervaring u tijdens uitdagende periodes (vooruit) kan helpen. Persoonlijk, maar zeker ook door het uitgebreide netwerk van “Inter Actus” met al haar specifieke kennis en ervaring.”