Nieuwe locatie voor Inter Actus

Ondernemers zien overal kansen. Om uit te breiden, te groeien of nieuwe markten aan te boren. Wij ondersteunen hen bij het creëren van een gezonde bedrijfsvoering, zodat zij die mogelijkheden op ieder moment kunnen benutten. Want wij weten: sommige kansen krijg je maar één keer! Zo kregen wij onlangs kantoorruimte aangeboden op een fantastische zichtlocatie langs de A59. Hoewel we net (in februari) verhuisd zijn en ons huidige pand prima voldoet, biedt de nieuwe locatie een unieke mogelijkheid om nóg beter aan onze zichtbaarheid en herkenbaarheid te werken. Daarom gaat Inter Actus op 14 december a.s. opnieuw verhuizen.

Vanaf maandag 17 december ontvangen we u graag in ons nieuwe kantoor aan de Taxandriaweg 8 in Waalwijk. Onze nieuwe locatie is makkelijk bereikbaar en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Wat onveranderd blijft, is de deskundigheid en het enthousiasme waarmee we onze klanten van dienst zijn én blijven.

Ons nieuwe bezoekadres per 17 december 2018:
Taxandriaweg 8 (3everdieping)
5141 PA  Waalwijk
N.B. Postbus en telefoonnummer blijven ongewijzigd.

Graag maken wij meteen van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor uw interesse en het vertrouwen in ons gedurende het afgelopen jaar. Wij wensen u en uw dierbaren alvast sfeervolle feestdagen en een ‘kansrijk’ 2019 toe.

Team Inter Actus

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van maandag 24 december 2018 t/m dinsdag 1 januari 2019.