Inter Actus zoekt Junior consultant

Inter Actus is een adviesbureau dat al ruim 27 jaar ondernemers helpt betere ondernemers te worden. Een belangrijk deel van onze werkzaamheden richt zich op bedrijfseconomische en financiële aspecten. Denk hierbij aan activiteiten zoals:

  • Het begeleiden van fusies, overnames en splitsingen;
  • Het verzorgen van (her)financieringen van ondernemingen;
  • Het begeleiden van faillissementen en doorstarts;
  • Het uitvoeren van ondernemingswaarderingen;
  • Het opstellen van managementinformatie.

Hiernaast werken we samen met onze klanten aan de ontwikkeling van hun organisatie, team en mensen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Het initiëren en begeleiden van veranderingen in organisaties;
  • Het vergroten van de effectiviteit van managers en managementteams door middel van coaching;

Deze activiteiten voeren we dagelijks uit met een team van enthousiaste medewerkers in steeds wisselende projecten met een grote diversiteit en bij verschillende klanten. Ervaring, deskundigheid, klantgerichtheid, professionaliteit, betrokkenheid en drive is wat we zoeken bij onszelf en onze medewerkers.

Inter Actus wil het team uitbreiden met een junior consultant m/v (40 uur) voor onze financieel en bedrijfseconomische werkzaamheden. Als junior consultant werk je in de projecten van Inter Actus. Bijvoorbeeld aan het analyseren van financiële data en het opstellen van managementrapportages en budgetten. Deze werkzaamheden voer je vanuit ons kantoor in Waalwijk uit. Daarbij werk je intensief samen met meer ervaren consultants. Hierdoor leer je de financiële modellen van Inter Actus kennen en vergroot je successievelijk je rol in onze projecten.

Wat verwachten wij van onze nieuwe collega?

De functie van junior consultant vraagt om vasthoudendheid en een flexibele instelling. Kwaliteit en zorgvuldigheid zijn kernwaarden van Inter Actus. Dit impliceert dat je nauwkeurig kan werken en integer omgaat met vertrouwelijke informatie. Wij begrijpen dat een junior consultant veel zaken moet leren, toch zijn we ervan overtuigd dat wij ook veel van jou kunnen leren. Een positief kritische instelling stellen we daarom erg op prijs.

De complete vacaturetekst vind je hier