Het 'nieuwe' Inter Actus: vertrouwd, maar nóg beter

In onze nieuwsflash van december las u dat Inter Actus is verhuisd. Inmiddels zitten we alweer vier maanden in ons nieuwe pand: een fantastisch mooie zichtlocatie die inspireert en ruimte biedt. Letterlijk wat vierkante meters betreft, maar ook ruimte voor vernieuwing. Want er zijn meer positieve ontwikkelingen te melden. Zoals het ‘nieuwe’ Inter Actus. Het woord ‘nieuw’ staat hierbij synoniem voor ‘beter en completer’. Dezelfde vertrouwde verpakking, maar met nóg meer inhoud. Concreet betekent dit dat wij klantvragen voortaan vanuit een breder perspectief en multidisciplinair willen benaderen. We kijken daarbij niet alleen naar financiële en organisatorische aspecten, maar betrekken ook nadrukkelijk de menselijke kant bij het proces. Want bij de ontwikkeling van een bedrijf hangen meerdere factoren nauw met elkaar samen. Pas als we al deze factoren kennen en begrijpen hoe een bedrijf ‘werkt’, kunnen we echte meerwaarde creëren.

De nieuwe visie vraagt ook om uitbreiding van ons consultantsteam. Zo hebben wij ons inmiddels versterkt met junior consultant Anne van Noortwijk en gaan we nog verder uitbreiden. Anne heeft een master in International Business en onderzocht de effecten van nationale cultuurverschillen op het financieel resultaat van fusies en overnames. Dit leverde haar een visie op die perfect aansluit bij onze aangescherpte koers. Klik hier voor meer informatie over Anne.

Tot slot staat in de titel van deze nieuwsflash ook bewust het woord ‘vertrouwd’. Want ook al scherpen wij onze koers verder aan, we blijven uiteraard ook gewoon uw vertrouwde aanspreekpunt bij onder meer fusies & overnames, waarderingen, financieringen, reorganisaties, managementinformatie en business development. Wat dat betreft verandert er dus niks, tenzij ú dat wilt. Wilt u meer weten over het ‘nieuwe’ Inter Actus? We praten u graag persoonlijk bij. Bijvoorbeeld onder het genot van een kop koffie in ons nieuwe kantoor? U bent van harte welkom!

Team Inter Actus

Save the date: op dinsdag 28 mei a.s. organiseert Inter Actus een seminar over Post Fusie-integratie. Nadere informatie volgt binnenkort.