FINANCIERINGEN

Een (her)financiering als belangrijk middel naar een betere toekomst

Bij Inter Actus weten we als geen ander hoe belangrijk een (her)financiering kan zijn voor de toekomst van een bedrijf. Daarnaast weten we dat een financier niet ‘zomaar’ een financiering verstrekt. Met onze jarenlange ervaring in combinatie met onze doelgerichte manier van handelen stellen we samen met jou een gedegen financieringsaanvraag op die de kans op het verkrijgen van een (her)financiering zo groot mogelijk maakt.

Wanneer kom je bij ons terecht?

Het is voor ondernemingen gebruikelijk om gebruik te maken van externe financiering. Bijvoorbeeld voor de financiering van werkkapitaal, voor de financiering van objecten of in de vorm van factoring. Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor de financieringsbehoefte verandert, bijvoorbeeld bij het uitbreiden van jouw bedrijfsactiviteiten, al dan niet via overname of fusie.

In deze omstandigheden wordt meestal een beroep gedaan op een (gedeeltelijke) externe (her)financiering. Maar ook zonder directe aanleiding is het verstandig om te toetsen of de bestaande financieringsstructuur nog wel passend is en of de financieringscondities nog marktconform zijn.

Wij zijn in staat om je financiering te beoordelen en je een optimaal advies te geven over de structurering van de (her)financiering. Bij Inter Actus weten we wat belangrijk is en hoe een goede financieringsaanvraag eruitziet moet zien.

'Een succesvol financieringstraject is méér dan alleen extern geld aantrekken'

Misha Ling

Waar helpen wij je bij?

Wij analyseren en beoordelen of de bestaande financieringsstructuur voor jouw bedrijf toekomstbestendig is. Vervolgens kijken we of een (her)financiering nodig is en helpen we je bij het opstellen van een goed onderbouwde financieringsaanvraag. Wij kennen de ijkpunten van de financier en beantwoorden de vragen voordat de financier ze kan stellen. Verder helpen we je met het beoordelen of de voorwaarden en prijsstelling van de potentiële financier(s) fair en marktconform zijn.

Vrijblijvend een intakegesprek inplannen!

Ieder bedrijf en elk doel van de ondernemer(s) achter het bedrijf is uniek. Soms is een (her)financiering het middel om dat doel te bereiken. Om te bepalen of wij je van dienst kunnen zijn, kun je bij Inter Actus kosteloos een intake gesprek doen. Wil je erachter komen of we je kunnen helpen? Laat het ons weten. En geen zorgen, er zijn geen voorwaarden of kosten aan verbonden.

Expertises van Inter Actus gerelateerd aan Financieringen

Opstellen financieringsaanvraag

Begeleiden aanvraagtraject

Beoordelen financieringsstructuur