Beter ondernemen
met Inter Actus

Continuïteit, grip op de zaak en een duidelijk doel voor ogen. Dit zijn enkele voorwaarden voor een gezonde bedrijfsvoering en financiële zekerheid. Het zijn vooruitstrevende ondernemers die kans zien om de omstandigheden naar hun hand te zetten en deze doelstellingen te realiseren. Onze consultants kennen de markt, zien de ontwikkelingen en helpen u uw niche te vinden. Wij helpen u ook bij het ontwikkelen en veranderen van uw organisatie. Vaart uw onderneming binnenkort een nieuwe koers? Inter Actus maakt van goede ondernemers betere ondernemers.

Persoonlijk advies voor ieder traject

Een succesvolle reorganisatie, geslaagde overname of veranderingstraject, staat of valt met een efficiënte en vroegtijdige aanpak. Daarom adviseert, begeleidt en ondersteunt Inter Actus ondernemingen bij bedrijfseconomische vraagstukken. Inter Actus helpt ook met het veranderen en daadwerkelijk verbeteren van de organisatie. Inter Actus realiseert verbetering door balans te brengen in de strategische, organisatorische en financiële aspecten van uw onderneming. In dat proces staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel. Niet met onnodig dikke rapporten, maar door een hands-on, en persoonlijke begeleiding.
 

Tijd om te ondernemen

Het is die persoonlijke aanpak waar Inter Actus haar reputatie aan te danken heeft. Om welk traject het ook gaat, de specialisten van Inter Actus dragen zorg voor een efficiënt en doeltreffend verloop. Zo houdt u aandacht voor de core business: ondernemen. Dat is de missie van Inter Actus.

Denkt u dat het tijd is voor een vruchtbare samenwerking met Inter Actus? Bel ons op 0416-688722. We leren u graag kennen in een vrijblijvend gesprek.