Inter Actus lijft (on/offline) marketing specialist in

Woensdag, 29 Maart 2017

Sinds 22 maart jl. heeft Inter Actus haar team versterkt met een frisse aanwinst, Job Bögels. Job heeft een Bachelor in Commerce, een Master Degree in Marketing Management en heeft in de afgelopen tien jaar marketing ervaring opgedaan binnen verschillende branches. Zo was hij van 2011 t/m 2015 als marketeer verantwoordelijke voor de merken Dymo en Parker in de Benelux en heeft hij ervaring met het vermarkten van zonne-energiesystemen.
Daarnaast is hij in zijn vrije tijd docent aan de Avans Hogeschool in Breda. Binnen Inter Actus zal hij de (online) marketing en communicatie functie gaan uitbouwen. Potentieel kan hij zijn kennis en ervaringen ook inzetten voor klanten van Inter Actus.
 
Resultaatgerichte marketingcommunicatie en positionering
Job Bögels is een creatieveling met de juiste focus op het gewenste resultaat. De afgelopen jaren heeft hij zich verdiept in de kansen die (online) marketing biedt om een stabiele toevoer van nieuwe prospects te genereren. Hij zet de juiste middelen in om het bedrijfs- of productimago af te stemmen op de gewenste identiteit met bijbehorende associaties. Houdt uw ogen en oren de komende tijd dus open voor meer nieuws van Inter Actus!

Nieuwe samenwerkers

Woensdag, 15 Maart 2017

Inter Actus helpt ondernemers betere ondernemers te worden. Dit doen we al meer dan 25 jaar met veel succes. Om succesvol te blijven, werken we voortdurend aan het optimaliseren van onze dienstverlening. Wij zijn daarom verheugd met de uitbreiding van ons team met drie nieuwe adviseurs. Hiermee kunnen we een breder dienstenpakket aanbieden en zijn we nóg beter in staat om organisaties te helpen met het verbeteren van hun resultaten. Graag stellen we Amaya Garmendia, Bart Janssen en Rafik Ben Saad aan u voor. Klik hiervoor op PDF.

 
 

Nieuwsitem 8 december 2016

Inter Actus - Partner in het realiseren van meer omzet

Donderdag, 01 December 2016

In een sterk veranderende markt hebben verkopers en verkoopleiders het steeds lastiger om nog onderscheidend te zijn ten opzichte van hun concurrenten.
 
Klanten hebben mogelijkheden te over om zich goed te informeren en een keuze te maken over welk product of dienst dan ook. Social media en internet geven eigenlijk alle informatie die men wenst. Bovendien is de concurrentie enorm toegenomen, waardoor het salesteam het nog moeilijker heeft dan voorheen.
 

 
 

Inter Actus lijft financieel management specialist in

Woensdag, 06 Januari 2016

Sinds 1 januari heeft Inter Actus haar team versterkt met Frank Geerlings. Frank heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van accountancy, controlling en financieel management. Zijn specialiteit is het (her)inrichten en automatiseren van financi√ęle bedrijfsprocessen. Hiermee cre√ęert Frank ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. En zorgt hij ervoor dat ondernemers op basis van goede managementinformatie snel de juiste beslissingen kunnen nemen. De afgelopen 14 jaar was Frank financieel eindverantwoordelijk voor een autodealerbedrijf met 11 vestigingen. Klik op PDF voor het profiel van Frank.

 
 

Persoonlijke ontwikkeling 'op maat'

Dinsdag, 17 November 2015

Persoonlijke ontwikkeling is cruciaal voor persoonlijk en zakelijk succes. Klaas-Jan Klatten levert ontwikkeltrajecten op maat. Deze trajecten zijn dus speciaal voor jou, en in overleg met jou, samengesteld. 

 
 

Wij geloven in sportief ondernemen

Woensdag, 23 September 2015

Inter Actus helpt ondernemers groeien. We gaan samen met de ondernemer de uitdaging aan en geloven in sportief ondernemen: transparant, eerlijk, met open vizier en op een goed niveau met elkaar communiceren.

 
 

Succesvol veranderen

Dinsdag, 11 Augustus 2015

In deze tijden van veranderingen wordt het succes van organisaties voor een groot deel bepaald door het vermogen om mee te veranderen.
Lees in de bijlage hoe Klaas-Jan Klatten van Inter Actus u kan helpen op het gebied van aansturing en veranderingsprocessen.

 
 

Kwartaal onderzoek 'Brookz overname barometer'

Donderdag, 25 Juni 2015

Inter Actus heeft deelgenomen aan het kwartaalonderzoek ‚ÄúBrookz Overname Barometer Q1 2015‚ÄĚ. Ruim 75% van alle overnametransacties in Nederland vindt plaats in de MKB-markt (CBS, 2014). Hierbij is de Nederlandse MKB-markt gedefinieerd als bedrijven met een omzet tussen de ‚ā¨ 0,5 mln. en ‚ā¨ 25 mln.

In de bijlage hebben we een aantal zaken op een rij gezet.

 
 

Inter Actus begeleidt succesvolle overname

Woensdag, 04 Maart 2015

Inter Actus begeleidt Weert TV bij overname door MLA. Door de activiteiten samen te voegen ontstaat er een krachtige media-producent.

 
 

Tijd is essentieel

Woensdag, 11 Februari 2015

U weet als ondernemer natuurlijk als geen ander dat ‚Äėtijd‚Äô en 'timing‚Äô erg belangrijk zijn. Wanneer het gaat om onze financi√ęle administratie lijken we in Nederland toch af en toe wat anders tegen het begrip tijd aan te kijken. Het is vaak de sluitpost van alle activiteiten van een onderneming. Papier is tenslotte toch geduldig niet waar? Wanneer u wilt kunnen sturen op uw cijfers, moeten deze wel actueel en accuraat zijn. Maar ook wanneer het gaat om fiscale aangiften is timing van groot belang. Wij helpen u om de tijd in uw voordeel te laten werken.
Met Inter Actus als uw financi√ęle partner maakt u de handen vrij om u volledig en perfect voorbereid te storten op uw core business. Wij helpen u de voorwaarden te scheppen die nodig zijn om een nog betere ondernemer te worden.

 
 

Gegarandeerd meer verkopen na training!

Vrijdag, 24 Oktober 2014

Met de nieuwe tool Verkopergeschikt.nl kunnen bedrijven hun verkopers aan de hand van een assessment op maat gemaakte trainingen laten volgen. Inter Actus geeft zijn klanten daarbij de garantie dat de verkopers beter gaan preseren, anders krijgen ze de helft van hun geld terug. Lees het volledige artikel in Automotive Management: Automotive-online oktober 2014

50% van de verkopers is ongeschikt

Dinsdag, 21 Oktober 2014

Verkopen is een vak. Een goede verkoper luistert, kan goed met mensen omgaan en leeft zich makkelijk in. Hij of zij is alert, kan snel schakelen en kent alle ins en outs van de sociale media. Voldoen uw verkopers aan dit profiel? Dan hebt u één uitdaging minder. Helaas wijst de praktijk anders uit.
Met de nieuwe tool Verkopergeschikt.nl wil Inter Actus het beste in de verkoper naar boven halen. Lees het volledige artikel op Aftersales Magazine: Aftersalesmagazine oktober 2014

Bewustwording leidt tot betere ondernemers

Donderdag, 19 Juni 2014

Inter Actus brengt de strategische, organisatorische en financi√ęle aspecten van een bedrijf in kaart en schept de voorwaarden om deze facetten in balans te krijgen. Klik op 'pdf' om het hele artikel te lezen, dat onlangs¬†verscheen¬†in www.brookz.nl, magazine voor professionele ondernemers.¬†

 
 

Bedrijfsopvolging is in Brabant absoluut een issue

Donderdag, 19 Juni 2014

Misha Ling heeft deelgenomen aan het Brookz-rondetafelgesprek over de meerwaarde van goede adviseurs en de rol van Brabant als aanjager van de Nederlandse economie. Klik op 'pdf' om het artikel te lezen. Het artikel komt uit www.brookz.nl, magazine voor professionele ondernemers.

 
 

Inter Actus helpt Nitta succesvol met 100% omzetgroei

Woensdag, 09 April 2014

Eind 2011 kreeg Nitta Corporation of Holland de opdracht van haar Japanse moeder om vóór 2020 haar omzet te verdubbelen en haar winst met 60% te laten stijgen. Klik op PDF om meer te lezen over dit mooie project, dat succesvol is begeleid door Inter Actus.

 
 

Inter Actus maakt ondernemers betere ondernemers!

Dinsdag, 08 April 2014

Om echt te veranderen, moet u andere keuzes maken. Keuzes die soms drastisch ingaan tegen uw natuurlijke ondernemersgevoel. Inter Actus is er niet alleen om u te helpen deze keuzes te maken, maar ook om deze in het fundament van uw organisatie te leggen.

 
 

Inter Actus begeleidt succesvol een doorstart in de transportsector

Donderdag, 27 Februari 2014

Per direct zijn de transport en distributie activiteiten van De Rooij Waalwijk Transport B.V. overgenomen door een sterke combinatie van Waalwijkse vervoerders. Klik op PDF voor het hele persbericht.

 
 

Hoe kun je als manager effectiever worden en betere resultaten bereiken.

Dinsdag, 26 November 2013

Om vast te stellen waar je staat, waar je naar toe wilt en op welke manier je dit kan bereiken is een strategie gesprek de beste start.
Klik op http://lnkd.in/dy-9arK

Inter Actus begeleidt communicatiebedrijf Bek bij overname

Donderdag, 10 Oktober 2013

Inter Actus heeft communicatiebedrijf Bek begeleidt bij de overname van Verhagen Grafische Media. Bek publiceerde een persbericht over deze overname. Klik op PDF om dit bericht te lezen.

 
 

Burgemeester op bezoek bij Inter Actus

Woensdag, 11 September 2013

23 augustus 2013 bezocht burgemeester Kleijngeld Inter Actus B.V.

 
 

Wij maken ondernemers betere ondernemers

Woensdag, 10 Juli 2013

Voor Inter Actus is 2013 een jaar vol positieve veranderen. Met een nieuwe huisstijl, website en uitbreiding van het team zijn zij helemaal klaar voor de toekomst. (Scroll in het PDF naar beneden voor het artikel)

 
 

Succesvol veranderen doe je zo

Woensdag, 12 Juni 2013

Dealers in de autobranche gaan gebukt onder het slechte economische klimaat. Om de resultaten op korte termijn te verbeteren wordt vaak getracht ad hoc en projectmatig de rendementen te verbeteren.

 
 

Nieuwsbrief 26 maart 2013

Nieuwsbrief 20 november 2012

Stilstaan is geen optie - Anders naar markten kijken

Maandag, 06 Mei 2013

Inter Actus is al jaren een betrouwbare en sterke partner bij organisatorische en bedrijfseconomische vraagstukken. Het Waalwijkse adviesbureau heeft ervaring in zeer uiteenlopende branches en is gesprecialiseerd in de automotive branche.

 
 

Als je durft, kun je altijd geld verdienen

Vrijdag, 12 April 2013

Het gaat hard. Het aantal bedrijven dat in moeilijkheen belandt. Toch kun je ook in deze tijden van crisis geld verdienen, verzekert Onno Adriaanse van het Waalwijkse adviesbureau Inter Actus.

 
 

Inter Actus begeleidt overname Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V.

Woensdag, 20 Maart 2013

Inter Actus heeft de overname van Fruitbedrijf J.C. Vernooij B.V. begeleid. Op de website van AGF Nederland verscheen hierover een persbericht. Klik op onderstaande link om het persbericht te lezen.

 
 

Persbericht Onno Adriaanse als partner bij Inter Actus

Dinsdag, 05 Maart 2013

Inter Actus Groep heeft Onno Adriaanse als nieuwe partner aangesteld. Het adviesbureau dat bedrijven op bedrijfseconomisch gebied bijstaat en werkt aan organisatieontwikkeling breidt met de komst van de nieuwe topman ook zijn dienstverlening uit. Het strategisch advies wordt een nieuwe pijler.

 
 

Impressie BOB debat Mobiliteit

Woensdag, 20 Februari 2013

De omzet van de autobranche laat sinds enkele maanden een dramatische daling zien. Afgelopen januari werden er maar liefst 31,5 procent minder auto’s verkocht ten opzichte van het jaar daarvoor. Regelgeving verandert, belastingen zijn aangescherpt, aankopen en onderhoud worden uitgesteld en carsharing is in opkomst. Wat kan de autobranche zelf doen om het tij te keren?

 
 

Eerst de basis, dan de inhoud (www.brookz.nl)

Woensdag, 26 September 2012

Communicatie en corporate recovery; volgens Inter Actus Groep gaan ze hand in hand. Business restructuring is dan ook meer dan 'alleen' de financi√ęn weer op orde krijgen. Cees de Lang, partner bij Inter Actus: 'De basis moet goed zijn. Zodra die op orde is, kun je naar de inhoud kijken.' Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Een gemiste kans (Automotive)

Dinsdag, 25 September 2012

Om dealers te ondersteunen bij het realiseren van een gezond rendement wordt in bijna iedere dealerorganisatie een bedrijfsvergelijking opgesteld. In de praktijk en uit onderzoek blijkt echter dat de informatie uit de bedrijfsvergelijking niet in iedere dealerorganisatie wordt gebruikt om de bedrijfsvoering te verbeteren. Daarmee mist men een kans om op basis van resultaten van collega-dealers de eigen organisatie te verbeteren. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Andere tijden vragen ander inzicht (Regio Business)

Woensdag, 14 Maart 2012

In de natuur overleeft de soort die zich het best kan aanpassen. Ook voor organisaties is het cruciaal zich aan te passen aan veranderende omstandigheden zodat de continuiteit van de onderneming gewaarborgd is. Inter Actus ondersteunt ondernemers al meer dan 20 jaar bij het doorvoeren van aanpassingen op financieel en organisatorisch gebied. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Business plannen (Automotive)

Maandag, 14 November 2011

Jaarlijks een businessplan opstellen is een goede gewoonte. Maar het plan moet wel draagvlak hebben in de directie en worden overgebracht aan de werknemers, vinden Klaas-Jan Klatten en Joost de Wind. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Periodieke check-up houdt bedrijven in balans (Bedrijvig Waalwijk)

Donderdag, 29 September 2011

Als het aan Inter Actus ligt, zou iedere ondernemer zijn of haar bedrijf periodiek, zowel organisatorisch als financieel, tegen het licht moeten houden. Al twee decennia ondersteunt en begeleidt het bureau uit Waalwijk ondernemers bij het in balans brengen √©n houden van hun bedrijf. Terugkerende conclusie: “Ondernemers focussen zich vaak op de markt en vergeten te managen, met als gevolg dat organisaties uit evenwicht raken.” Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Juiste kpi's bepalen lange termijn succes onderneming (Automotive)

Vrijdag, 10 Juni 2011

Een project kan alleen succesvol zijn als de gestelde doelen met elkaar verbonden zijn en bedrijfsbreed gedragen worden, stellen adviseurs Klaas-Jan Klatten en Joost de Wind. Anders levert elke doeltreffende maatregel tegelijk een tegendoelpunt op.

 
 

Mazda: acceleren als de brandweer (Automotive)

Dinsdag, 05 April 2011

Mazda Motor Nederland kondigde eind vorig jaar plan Acceleratie 2011 aan. Doelstelling: de financi√ęle prestaties van het dealernetwerk verbeteren. Mazda heeft de consultants van Inter Actus ingeschakeld voor het maken van de scans.

 
 

Op zoek naar nieuw evenwicht (Regio Business)

Dinsdag, 15 Maart 2011

"In de transportbranche is schaalvergroting een interessante strategie die snel rendement op kan leveren. Op voorwaarde dat de onderneming direct kan handelen wanneer de kans zich voordoet op samenwerking, overname of fusie", zegt Kees Wittens van Inter Actus.

 
 

Impressie BOB Debat Financieel Management

Dinsdag, 25 Januari 2011

"Het was een leerzame periode", zegt Ron van Kasteren (Van Lanschot Bankiers). De andere debaters delen zijn mening. Aan het einde van 2010 blikken accountants, notarissen, bankiers, advocaten en financieel adviseurs terug en vooral op een positieve manier vooruit. Geraldine Brouwers van Inter Actus heeft aan het debat deelgenomen. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Uw financi√ęle coach binnen handbereik (Regio Business)

Dinsdag, 30 November 2010

Inter Actus lanceerde op 1 november ManagementRapportagePlus, een unieke tool voor het MKB. Dit managementinformatiesysteem genereert maandelijks een beknopte rapportage specifiek toegespitst op uw bedrijf. Met het persoonlijk advies en begeleiding van Inter Actus kunt u daar waar nodig tijdig bijsturen. Consultant Joost de Wind (BEc) legt uit hoe u met minimale inspanning maximaal zicht kunt houden op uw bedrijfsprestaties.

 
 

Een bedrijf verkoopklaar maken (Regio Business)

Dinsdag, 05 Oktober 2010

Een goede voorbereiding maakt een bedrijf op het juiste moment 'verkoopklaar'. Op tijd beginnen is de boodschap. Inter Actus Groep begeleidt en adviseert bij dit proces.

 
 

Controle over de cijfers (Automotive)

Dinsdag, 01 Juni 2010

Na een dramatisch jaar klinken er weer positieve geluiden door in de autobranche. Importeurs en banken zijn bescheiden optimistisch. Geraldine Brouwers, mede-eigenaar van Inter Actus, juicht het optimisme toe, maar waarschuwt ondernemers voor valkuilen.

 
 

Meten is weten (Regio Business)

Donderdag, 01 April 2010

De visie van Inter Actus is helder: "Oplossingsgericht bedrijfseconomisch advies verstrekken zodat ondernemers zich opnieuw of blijvend kunnen focussen op dagene waar zij goed in zijn, namelijk ondernemen. Een ondernemer wordt verondersteld te weten waar hij staat, wat zijn budget is, wanneer hij moet anticiperen en wat zijn doelstellingen zijn. En uitgerekend dàt is vaak het euvel bij MKB-bedrijven" zegt Ad Takx. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Impressie BOB Debat Mobiliteit & Transport (Regio Business)

Donderdag, 01 April 2010

Een van de ontwikkelingen die te zien is in de automotive- en de transportbranche en eigenlijk in het hele bedrijfsleven, is dat met sec de verkoop van een product het geld niet meer te verdienen valt. Maar een uitbreiding van het dienstenaanbod rondom het product, biedt ondanks de huidige economie wel goede kansen en is voor veel bedrijven vaak zelfs noodzakelijk om te kunnen overleven. Geraldine Brouwers van Inter Actus heeft aan dit debat deelgenomen. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF bestand.

 
 

Inter Actus herstelt het evenwicht (Regio Business)

Maandag, 25 Januari 2010

De economie liet eind 2009 voorzichtige tekenen van herstel zien. De effecten van die ontwikkeling worden echter geremd door onder meer de veranderde houding van banken met betrekking tot bedrijven. Een goede relatie tussen bankier en ondernemer is daarom meer dan vroeger van cruciaal belang, evenals het voortdurend bewaken van het bedrijfsevenwicht. Cees de Lang licht toe waarom beide aspecten, met name in deze economische fase, voor bedrijven van essentieel belang zijn. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF-bestand.

 
 

Meer dan symptoombestrijding (Regio Business)

Vrijdag, 13 November 2009

Misha Ling is een steun en toeverlaat voor bedrijven in crisis. Hij brengt structuur in hun wanorde en probeert hen waar mogelijk een toekomst te bieden. In Regio Business van december 2009 leest u het artikel waarin Misha Ling uitlegt hoe hij binnen organisaties structuur aanbrengt en ze weer toekomst biedt. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF-bestand.

 
 

De kunst van waardering (Regio Business)

Maandag, 02 November 2009

Binnen Inter Actus is Geraldine Brouwers-Jansen de aangewezen persoon als het gaat om fusies en overnames. Bij reorganisaties wordt zij vooral bij het voortraject ingeschakeld, met andere woorden als een faillissement nog kan worden voorkomen. Het thema "Vrouw in Business" is een gezamenlijk initiatief van Regio Business en Cecile van Berkel, directeur van PelkmansVanBerkel organisatie-adviseurs. In Regio Business van oktober 2009 leest u het interview met Geraldine Brouwers-Jansen. Voor het volledige artikel klikt u op het PDF-bestand.