Overige diensten

Groeibegeleiding

Wanneer een bedrijf snel groeit, gaat alle aandacht vaak uit naar de focus op de markt. Een stagnerende interne organisatie, uitblijvende financieringen en een gebrek aan stuurinformatie kunnen echter op termijn ten koste gaan van het rendement. Inter Actus adviseert en begeleidt bedrijven bij groeiscenario’s, waarbij het rendement van de onderneming in de toekomst centraal staat.

Investeringsbeoordeling en -begeleiding

Stel: u wilt een nieuw product ontwikkelen. Een ander bedrijf overnemen. Of misschien dwingen omstandigheden u ertoe om te investeren in nieuwe huisvesting van uw bedrijf. Hoe zeker bent u er dan van dat uw investering binnen afzienbare tijd kan worden terugverdiend? Inter Actus onderzoekt of deze investering te rechtvaardigen is. Bovendien beschikt Inter Actus over goede contacten bij financierings-instellingen en wordt beoordeeld of de gestelde financieringsvoorwaarden marktconform zijn.
 

High Potential start-ups

Inter Actus ondersteunt en begeleidt high-potentials bij het opzetten van hun onderneming. Dit zijn startende ondernemers met een product of dienst met een snelle groeiverwachting. De begeleiding bestaat uit het schrijven van een businessplan, het uitwerken van prognoses, het aanvragen van financieringen en het inrichten van een fiscale en juridische structuur. Zo helpt Inter Actus het groeipotentieel ten volle te benutten.