Management
RapportagePlus

Hoe staat mijn bedrijf er financieel voor? Hoeveel omzet heb ik deze maand gedraaid tegen welke marge? Kan ik binnen mijn onderneming kosten besparen, en zo ja waar? Het zijn allemaal legitieme vragen die iedere ondernemer zichzelf regelmatig stelt.

Feit is dat u, om uw bedrijf goed te runnen, informatie nodig heeft. Bovendien vormt actuele managementinformatie ook een belangrijke informatiebron bij het verkrijgen van krediet.

Met ManagementRapportagePlus brengt Inter Actus het sturen op cijfers eenvoudig en tegen een aantrekkelijke prijs binnen het bereik van iedere ondernemer. Zo heeft u maandelijks¬† inzicht in uw bedrijfsprestaties en krijgt u ook nog eens begeleiding op maat van een financi√ęle coach. Deze analyseert de cijfers en geeft u bruikbaar advies en aanbevelingen ten aanzien van de financi√ęle bedrijfsvoering. Op die manier bent u in control. Er is al een basispakket vanaf ‚ā¨ 195,00(*) excl. BTW per maand.

Geen dure software of licenties

Inter Actus ziet geen toegevoegde waarde in standaard softwarepakketten, dure licenties en onnodig dikke rapporten. Nadat de gemaakte afspraken zijn vastgelegd, maken we samen met u een forecast voor het huidige jaar of toetsen het reeds opgestelde budget. Op basis van deze gegevens wordt het systeem op maat ingericht (zie ook eenmalige inrichtingskosten).

Aansluitend vergelijken we uw periodieke cijfers met het budget en het voorgaande jaar. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ons periodiek via e-mail een uitdraai van uw financi√ęle administratie in Excel toe te sturen. Wij verwerken deze voor u in ons systeem en voorzien u van de afgesproken rapportages. Snel, op maat en voorzien van advies waarmee u tijdig kunt bijsturen, een betere marge kunt genereren en kostenbesparende maatregelen kunt nemen. Zo helpen wij u aan de juiste managementinformatie en geven u deskundig¬†advies om uw bedrijf financieel gezond te houden.

Basispakket

Het ManagementRapportagePlus basispakket omvat een maandelijkse rapportage in de vorm van een dashboard ter grootte van één A4, bestaande uit een balans en een verlies&winstrekening inclusief een verschillenanalyse ten opzichte van het budget. Tevens ontvangt u extra: één A4 bestaande uit grafische weergaven van de voor u belangrijke verlies&winstrekeningen, één A4 met daarop uw maandelijkse kasstroomoverzicht en tot slot uw realisatieoverzicht op grootboekrekeningniveau. Inter Actus vult deze rapportage standaard aan met tips en adviezen ten aanzien van zaken die naar onze mening extra aandacht behoeven of opvallend zijn. U ontvangt deze als bijlage bij het resultatenblad.

Om een juiste analyse te kunnen maken van de cijfers is maatwerk van belang. Daarom vullen wij het systeem vooraf met de voor uw branche specifieke kengetallen en uw forecast.

Aanvullende modules

Naast het basispakket kunt u desgewenst per maand, per kwartaal of halfjaarlijks aanvullende modules afnemen die de bedrijfsprestatie op detail- of afdelingsniveau weergeven. De volgende modules zijn standaard beschikbaar:

  • Module Debiteuren/crediteuren¬†¬†
  • Module Werkkapitaal(***)¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†
  • Module Budget¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†


Prijzen

 
  • Intakegesprek
Gratis
  • Eenmalige inrichting(**)¬†
‚ā¨200,00
  • Basispakket vanaf¬†(*)¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†
‚ā¨195,00 per maand
  • Module Debiteuren/crediteuren¬†¬†
¬† ‚ā¨50,00 per maand
  • Module Werkkapitaal(***)
¬† ‚ā¨75,00 per maand
  • Module Budget¬†
Facturatie op uurbasis
 


Alle bovenstaand genoemde prijzen zijn exclusief BTW
(*) Prijs basispakket is exclusief eenmalige inrichtingskosten
(**) Voorwaarde¬†eenmalige inrichtingskosten¬†is dat uw financi√ęle informatie standaard conform onze richtlijnen wordt aangeleverd.
(***) De module Werkkapitaal is inclusief de module Debiteuren/crediteuren. 
  
Afhankelijk van het gewenste aantal extra modules maken wij voor u graag een offerte op maat.